Voedingsadvies

Vanuit onze visie op een gezonde levensstijl zijn wij ons gaan verdiepen in evenwichtige eetpatronen. Onze drijfveer hierin was niet het ontdekken van een ideaal dieet om te vermageren, maar het vinden van intelligente voedingsgewoontes. Gezien onze passie voor sport is een evenwichtige balans tussen voeding en beweging prioritair. Na het uitproberen van verschillende voedingsprogramma’s, konden we alleen maar besluiten dat enkel Herbalife Nutrition voldeed aan al onze eisen.

Voedingsadvies

Wanneer schakelen wij Herbalife Nutrition in?

Let wel, het Healthy Club voedingsadvies bestaat uit veel meer dan jou enkel maar een shake aan te bieden!

Onze dieetschema’s richten zich hoofdzakelijk op de juiste keuzes maken in de gewone dagdagelijkse voeding.

Op basis van jouw bodyscan werken we een persoonlijk voedings- en bewegingsprogramma uit.

Tijdens je traject krijg je bovendien nog eens extra tips over gezonde voeding. Zo kan je onder andere leren hoe je lekkere, voedzame ontbijtrepen maakt of wat de rol van peulvruchten is in een gebalanceerd dieet.

Herbalife is enkel een middel om een gezond evenwicht tussen voldoende voedzame voeding en extra lichaamsbeweging na te streven

De troeven van Herbalife Nutrition:

Speciaal voor onze klanten hebben wij onze eigen Herbalife webshop. Op die manier kan je makkelijk en voordelig voeding bestellen en thuis geleverd krijgen. Ook in onze sportclubs is de voeding te verkrijgen. We raden iedereen aan om eerst op intakegesprek te komen vooraleer met Herbalife te starten. Want persoolijk advies is uiterst belangrijk om de juiste voedingskeuzes te bepalen.